Breaking News

Online een ex-lease auto kopen, dat kan bij Bynco!

Wat consumenten steeds vaker doen, is online een ex-lease auto kopen. Deze zijn terug gekomen uit de lease en worden nu verkocht. Bij Bynco willen we hier graag in mee gaan en hebben we nu ook een aanbod ex-lease auto’s. U kunt nu dus thuis vanuit uw luie stoel de auto vinden waar u altijd naar op zoek bent geweest.

 

Betrouwbare partners

 

Bij Bynco werken we uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Buiten dat we kijken naar de ex-lease auto’s die aangeboden worden, kijken we ook naar het bedrijf zelf; welke reputatie heeft het bedrijf en wat zijn hun ideeën? Zo weten we zeker dat ze dezelfde filosofie hanteren als wij doen. En zeker niet onbelangrijk, dan weten we dat ze dezelfde eisen stellen aan de ex-lease auto’s.

 

Vaste all-in prijs

 

Online kun je de ex-lease auto’s van binnen en buiten al goed bekijken. Ook zijn er rapporten te downloaden waardoor uw beeld van de auto nog beter wordt. Afhankelijk van uw budget, voorkeuren en wensen, kunt u uiteindelijk een keuze maken. En het mooie hiervan is dat Bynco een vaste all-in prijs hanteert; u heeft dus niet te maken met verborgen of bijkomende kosten.

 

Proefrijden en garantie

 

Het is bij Bynco mogelijk de ex-lease auto eerst 14 dagen uit te proberen voor u definitief uw keuze maakt. En bevalt de auto toch niet, krijgt u van ons direct uw geld terug. Besluit u de auto wel te houden, heeft u bij Bynco altijd minimaal 180 dagen garantie. Om hier aanspraak op te maken, kunt u gewoon naar een van onze 400 servicepunten. Er zit er dus altijd wel 1 bij u in de buurt.

 

Als u ervoor kiest een ex-lease auto te kopen heeft u de mogelijkheid uw huidige auto ter inruil aan te bieden. Hiervoor ontvangt u gegarandeerd een aanbiedingen van een of meerdere onafhankelijke partijen.Bij de betaling van uw ex-lease auto heeft u de keuze meteen te betalen of bij het afleveren van de auto. En mocht de auto toch niet bevallen, krijgt u zonder vragen gewoon direct uw geld terug.

About admin

Check Also

Nieuwsberichten

Hier komen binnenkort alle nieuwsberichten van leuk winkelen